onsdag 23. november 2011

Tur til Svanøya 12.november

Det har blitt lite seiling i høst. Mye på grunn av det dårlige været som har vært, men også fordi vi har prioritert oppussing. Men nå syntes jeg at vi trengte en pause og i det flotte været som var meldt så var det bare å kaste loss! Allerede 09.30 lørdag morgen var vi kommet oss i båten, det hadde jeg nok ikke trodd på forhånd, for vi bruker ikke akkurat å være så tidlig oppe en lørdag.

Her seiler vi ut fra Furuholmen. Vi bor til høyre for båthavnen og så ser vi Brandsøyåsen i bakgrunnen.
Mot Båtevika og Storeåsen




Midt i bildet; Havhesten hvor jeg er på bassengtrening flere ganger i uka nå.


Mot flyplassen og Ewos


Elsklingen min :-)

Og meg, som vanlig mer påpakket enn Astor.


Målet for dagen var Svanøya. Jeg har vært der ute en gang før, på blåtur med koret, men det begynner å bli noen år siden. Og jeg har ikke sett hjortesenteret, så jeg tenkte dette kunne være en mulighet for det. Det er ca 4 km fra kaia til hjortesenteret så vi bestemte oss for å høre på butikken om de hadde sykler til utleie. Hadde nok vært en fin tur å gå, men det var rimelig kaldt, og vi skulle hjem igjen før det mørknet.


Som dere ser så kom vi oss til hjortesenteret, men det var ikke på sykkel. De hadde han nemlig satt til vinterlagring tre dager tidligere. Så etter litt frem og tilbake fikk vi rett og slett låne bilen hans. Så en stor takk til Ole Svanøe for at han gjorde dette!


Vi var litt skeptiske da vi ankom hjortesenteret, men vi pratet med en kar der og han sa vi fikk bare gå litt opp i veien så dukket det sikkert opp noen, og det gjorde det! Der stod de på utstilling så vi fikk tatt masse bilder!


Noen påfugler hadde de også. Ganske så flotte!








Det skyet til på hjemveien og det var kaldt, men det var tross alt en kjempefin tur!


1 kommentar:

Elisabeth sa...

☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆ GODT NYTTÅR ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆