onsdag 1. april 2009

Brandsøyåsen 8., 9., og 10. gang!

Lørdagen startet med at vi hadde besøk av denne karen. Bildet har Malin tatt gjennom stuevinduet. (jeg var ikke helt stått opp enda) Morsomt å ha sånne i hagen, men jeg har vel funnet ut at det i så fall ikke er vits i å plante blomster der, dessverre.
Så gikk vi på Brandsøyåsen, Malin, Heidi og meg. Det var veldig fint vær på formiddag, men på turen oppover så snødde det litt. Det var heldigvis lett, tørr snø, så vi ble ikke våte og vi kom oss til topps!Da vi kom ned igjen begynte det å lave ned og da var det STORE filler vi snakker om!
Søndag ble det ny tur på Brandsøyåsen, da var det finere vær igjen. Litt snø øverst i veien, men det gikk helt fint å gå i joggesko.
Endelig varmer solen og det er SÅÅÅÅÅÅ deilig!!!
Og jaggu ble det ikke en tur i går også, min tiende tur! I helga stilte vi klokka så dermed er kveldene lysere og det passer meg utmerket! Var ikke oppe før klokka var åtte og enda var det lenge før sola gikk ned.
Noe skyer var det, men det var blikk stille og fuglene kvitret. Hadde det bare vært 15 grader varmere (iallefall)
Malin fornøyd med sin sjuende tur!

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Sprek dame du!

Brandsøykoret sa...

Nja... blir nå litt skippertak da! håper på bra vær i påska så jeg kommer meg ut, men det ser mørkt ut foreløbig.

Og for all del, du er vel mye sprekere enn meg!!

Brandsøykoret sa...

Der ble det visst en liten feil... blir sånn når jeg har to blogger.. var visst pålogget som Brandsøykoret :-)

Laila

Anonym sa...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片