torsdag 21. mai 2009

Terdalskeipen 744 moh

I dag var vi klar til å gå på Terdalskeipen. Det var meldt bedre vær utover dagen, men da vi stod opp og såg at det var skodde ute så var jeg litt i tvil om vi fortsatt skulle gå dit. Er det et sted det ligger tåke så er det nå iallefall der!! Men været ble bedre til vi skulle dra så vi bestemte oss for å gå dit. Dette skulle være en kosetur med pauser akkurat når vi trengte det.
Malin og Karoline gikk foran hele veien nesten og jeg hørte ikke klaging en eneste gang. De er rett og slett kjempeflinke!

Første rast!

Gode venner!

Det var en del T`er oppover, men det var flere ganger vi var utenfor stien og lurte på hvor vi skulle gå. Nå ser vi jo toppen, eller iallefall ryggen, hele veien, så opp kommer vi oss uansett!
Hornelen langt der borte. Absolutt et mål for sommeren!

Vi gikk over snøen i stedet for å gå rundt, det gikk fint det!
Noen har arbeidet litt på turen, her i form av en benk :-)
Så kommer vi endelig opp på ryggen og får utsikten.


Mye skyer rundt om, men enda er det bra vær på fjellet.
Florø by!

Dina
Klauvekeipen. Der var jeg i fjor, og det frister ikke helt til gjentagelse. Da skal jeg iallefall ha med en som vet hvor stien er!
Litt hauser var det både innover og utover, men været til fjells er fortsatt bra!
Så er vi endelig ved målet. Og da ser vi regnværet komme fra byen. I tillegg dukket det opp litt skodde også. Og vi hadde ikke før begynt å gå ned igjen før skodda var så tett at vi såg bare litt foran oss.
Terje Tonheim og Jan Ove Tonheim m/følge gikk ned igjen litt før oss og de er ikke så langt foran oss før de går inn i tåkeheimen! Men de var høflige nok til å vente på oss slik at vi gikk resten av turen sammen. Takk for det! Hyggelig var det også!
Alt i alt en fin tur, selv om vi var ganske så våte når vi kom tilbake til bilen. Er imponert over jentene som går på tur uten å klage!

2 kommentarer:

Eli Kristin Magnussen sa...

Traff på Terje, han var med på turen til Terdalskeipen med oss på tirsdag :) Jeg visste han og broren skulle opp der i dag, så han sa de traff på dere i skodda! Ikke kjekkeste stedet å være om man ikke ser hvor man går! Flotte bilder - og flott tur er det jo :D

Laila Anita sa...

Vi hadde en fin tur oppover da:-) Og det ble jo egentlig en trivelig retur sammen med de. Men man ser hvor fort skodda kan komme ja!