mandag 14. september 2009

En liten høsttur til Hoem

Sist helg så ble det impulstur oppover til Fræna. Hege skulle på tur og når jeg i tillegg hadde fri fredag og null planer for helga var det jo egentlig et enkelt valg. Dessverre fikk vi et skikkelig skitvær hele helga, så det ble stort sett å sitte inne. Men en liten tur i hagen ble det!
Høyt henger de og sure er de!
Masse gode epler!
Blir nok mye eplekake fremover...
På fredag var Malin og jeg ute på trilletur med Sigurd, men nest yngste nevø, født i februar, og vi hadde med kamera, men vi var våt fra ytterst til innerst så det ble ingen bilder :-(
På lørdag kom min svigerinne Ida med Leah og Sigurd.
Etterpå gikk turen til broren min på Vevang som foreløbig har den ferskeste i slekta, Lucas. Han ble født i august. Tror ikke han var helt fornøyd her :-(
Malin og Lucas
Og storebror Elias
Vevang ligger helt ute på sørsida av Atlanterhavsveien og det var skikkelig ufyselig vær der ute på lørdagskvelden. Hadde lyst ut på Atlanterhavsveien å ta bilder, men jeg hadde blitt pisse blaut! Etter Vevang gikk turen til Ørjavika der min lillesøster bor, hvor vi fikk servert pizza. Nam nam :-)
Og været kan være så forskjellig. Over ser vi fra trappa til broren min på Vevang, mens under er vi på tur sørover igjen og står på Liabygda og venter på ferga. Et fantastisk vær ble det, jeg kan nesten ikke huske at det gikk an å være så fint!
Takk for turen Hege!

Ingen kommentarer: