søndag 6. februar 2011

Helgas begivenheter

I kveld sitter jeg og mimrer litt. I kveld er det et år siden traff jeg min kjære Astor. Tenk at et år har gått! Jeg husker kvelden som det var i går. Jeg var så dårlig i ryggen den dagen og etter en dag på jobb så hadde jeg mest lyst til å hive innpå smertestillende og legge meg på sofaen. Men når Steinar Engelbrektson Band kommer til byen med flott dansemusikk så er det ikke så lett å bli hjemme heller. Så det ble smertestillende og rødvin! Ute på byen var det i førsteomgang kjedelig, for snittalderen låg litt høyt og det var mye par. Jeg var på nippet til å rett og slett gå derfra. Men plutselig bydde Astor meg opp til dans og etter det var det bare oss to :-)
Vi har hatt et fantastisk år sammen. Vi har vært i Tyrkia, på slektstevne, i bryllup, ferie i Sula, seilbåttur til Eikefjorddagene i et fantastisk vær, hotellhelg på Nordfjordeid med biltur på Stadlandet, dansekurs og hotellhelg i Førde, dansefestival på Sande og mange hærlige fisketurer og turer med seilbåten. Altså har vi rukket veldig mye dette året. Nå satser jeg bare på at fortsettelsen blir like fin :-) Jeg er blitt så utrolig glad i denne karen! :-)


I går arrangerte Brandsøykoret dans i Brandsøya med Hæla i taket, mat og underholdning. Koldtbordet hadde vi laget selv og det ble en like stor suksess i år som i fjor. Med 140 påmeldte så er det ikke så godt å beregne maten, men det ble iallefall nok! Og det er det viktigste. Vi fikk spørsmål om hvorfor vi sang i kor, vi burde jo begynt med catering!

Perry storkosa seg hele kvelden og det tror jeg linselusa gjorde også :-)

Kai og Nina sang "Love Hurts"

May Britt, Heidi og Nina sang Waterloo
Og så var dansen i gang. Hæla i taket spiller fantastisk dansemusikk og er i tillegg to veldig hyggelige karer! Et av fylkets beste danseband! Det er nok bare å bestille de til neste dans!


Joda, vi såg fotografen!
Tanja og Britt Rose i en heftig swing!

Helge og Norvald i Hæla i taket holdt ut lenge. Vi hadde sagt at de skulle slutte klokka to, men at hvis det var mye folk på dansegulvet og høy stemning så kunne de fortsette en liten halvtime til. Men klokka var tre før de ga seg. Så det er iallefall valuta for pengene!

Det var høy stemning hele veien og alle var fornøyde. Dansegulvet var fullt hele tiden og alle var klare på at det ikke måtte bli for lenge til neste gang. Så vi får se da. Det krever litt å arrangere en slik helaften, men så er det jo utrolig morsomt også da!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med ettårs dagen!:) Kjempekoselig å høre hvordan dere traff hverandre!:)

Kjempekoselige bilder fra festen til koret deres!:) Ble nesten sulten av å se på bildene, og det så ut som om dere hadde en kjempekoselig fest!:)

Ønsker deg en kjempefin søndagskveld, Laila!:)

Stor klem fra Toril

Laila Anita sa...

Takk for det Toril! Ja det ble en kjempefest, virkelig vellykket kan man si! 25000,- veldig lettjente kroner!

Håper du har det bra Toril!

Klem :-)