søndag 17. april 2011

Dansegalla i Førde 16.april

Denne helgen har vi tilbrakt på Rica Sunnfjord Hotel. Etter ønske så fikk vi samme type rom som sist, men denne gangen fikk vi det røde rommet. Litt varmere farge enn det vi hadde sist som var blått. Veldig koselig, og veldig kjekt å få et slikt rom når man skal være en hel helg og være en del på rommet.

Sengen er vel tatt rett utifra et eventyr :-) Jeg hadde ordnet med rose og telys og champagne til Astor kom innover. (jeg gikk rett på hotellet etter jobb) Som menn flest så la han ikke merke til at jeg hadde laget det koselig... vel, han såg det, men trodde det var slik på alle rommene... Mulig at han er litt bortskjemt??

På fredag var det bare Bjørns orkester som spilte og det var forsåvidt mer enn greit nok det, vi fikk iallefall danset til vi var gjennomvåte! På lørdag var vi på en "liten" shoppingrunde... Joda pengene gikk unna de, men det var på ting vi måtte ha da. Har kjøpt maling til huset, så nå er jeg veldig spent på hvordan det blir! Vi avsluttet shoppingen med middag på kinarestauranten og der var det nydelig mat! På lørdag skulle både Bjørns, PK & Dansefolket, og Dansebændet spille så da var det ikke pause i musikken i det hele tatt for de som ville danse kontinuerlig!
Til og med Elvis dukket opp!
PK`n var i slag som alltid!
Dansegulvet var stort sett fullt og særlig når alle skulle danse swing så var det like greit å finne seg en utkant av dansegulvet!

Han kunne iallefall dradd på seg "brokja"!

Bjørn, Jan Erik, Mathias og Johnny!
Dansebændet!
Bjørns orkester er altså hjemmefra og "nissn i bua" , Nils Arne Rørseth, er broren til to av mine venninner. Han selger cd`er og t-skjorter og følger Bjørns i tykt og tynt! Artig å treffe Hoeminger når man bor langt hjemmefra!
Og så er de nå så kjekke disse guttene i Bjørns! Ikke mye høy på pæra de nei! En kjempetrivelig helg og nå ser vi bare frem til dansefestival på Sande!

Ingen kommentarer: