mandag 1. april 2013

2. påskedag fisketur!


Etter en nitrist dag i går værmessig lettet det opp igjen i dag, og vi inviterte Anna og Leszek på fisketuren som vi delvis lovte etter sist tur. Witold og Ludomir var selvsagt også med. Ekstra kjekt at Witold ville være med, for de første turene vi hadde sammen så ville ikke han være med. Men nå er ikke det noe problem. Og etter å ha fått største fisken i dag, så er han nok ikke vanskelig å be neste gang heller. Kjekke gut :-)


Faren er heller ikke vanskelig å be når det er snakk om tur og han verdsetter veldig at vi spør om de vil være med. Alltid like kjekt å ha de med! Etter å ha fått fire sei på en gang på harpe så skjønte han at det lønte seg kontra broren som fisket på stang!


Og er man på tur så skal man kose seg! Jeg hadde med sjokoladekake og Anna hadde med en nydelig banankake. Tror arbeidskollegene til Astor er fornøyd med at det er igjen kake til i morgen!


Leszek, Anna og Ludomir. Synd Ludomir ikke fikk fisk i dag, det var jo mest for hans del at vi dro utpå.  Men han takket og bukket og jeg tror han syntes det var en fin tur alt i alt.  


Ingen kommentarer: