lørdag 29. november 2008

1.advent

Er nå riktignok i morgen, men jeg har brukt dagen i dag til å rydde, vaske og pynte til jul. Er ikke helt ferdig men pga uventet besøk så rakk jeg iallefall å bli ferdig med stua. Det blir jo rent så koselig så det er jo litt synd at jeg ikke kan ha det slik hele året... Men da hadde det vel kanskje ikke blitt så koselig til jul da....
Og ja, hvis noen lurer, gyngestolen er arv etter bestemor. Den skulle sikkert hatt seg et malerstrøk, får se om jeg får tatt den når det våres :-) Når det er sagt så har jeg "arvet" teppet etter svogeren min, og det passer helt perfekt her! (bortsett fra at det loer noe jævlig...)

"Tänd ett ljus i fönstret ut mot gatan
om du vil ha mej tilbaka i ditt liv..."


Hjertene som henger i vinduet kjøpte jeg på IKEA for to år siden. Jeg bare MÅTTE ha de! Synes de er bare så fine. Og akkurat denne julen betyr de noe spesielt for meg :-) You know :-)
I mange år har jeg prøvd å lage "jul i skomakergata-appelsin", men har slitt med å finne hel nellik. I dag da vi var på butikken så kom jeg plutselig på det og da fant jeg nellik!! Så det var en stund her at det luktet veldig godt!

Hadde som sagt besøk i kveld, inviterte på pizza, så jeg sitter her god og mett nå. Min pizza er nemlig ikke som den italienske... her er det mat i den!

Nå er det bare å slappe av og ta tidlig kveld!

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Jeg forstår det sånn at RØD er din farge nå for tiden ja... Hjerter passer perfekt. Ha en fin advent.

Laila Anita sa...

hehe... Ja det passer fint nå ja :-)

Ønsker deg en fin advent også!