lørdag 4. april 2009

Nydelig vårdag i Florø og tur 12 på Brandsøyåsen

Jeg skulle vel hatt et aldri så lite jubileum her i går, da jeg skrev innlegg nr. 100. Omtrent et år siden jeg begynte så 100 innlegg er vel rimelig bra vil jeg tro. Vet at det er andre som skriver oftere og de er flinke ja! Jeg visste vel ikke helt hva jeg begynte med da jeg laget denne bloggen. Var veldig ivrig i starten, men alt tar jo tid, og innimellom så kommer bloggingen i andre rekke.
I dag våknet vi til en nydelig dag her i Brandsøya. Det vil si at skodda låg ganske tjukk da jeg stod opp, men jeg såg at det kom til å lette etter hvert. Så jeg bestemte meg raskt for en tur på Brandsøyåsen også i dag. Malin er hos faren denne helga, men de bor like i nærheten så det var bare å hente henne for å dra på tur.
Oppi bakkene måtte vi rett og slett vrenge av oss litt klær, for det ble veldig godt og varmt i solsteiken.
Et lite pust i bakken
Straks på toppen!
Mor koser seg i solsteiken! Det var rett og slett nydelig. Kunne sittet der i evigheter! Men etterhvert ble det dessverre til at vi måtte gå ned igjen.
Ikke mye skyer over Florø i dag
Ikke problemer for DAT i dag, iallefall ikke værproblem!
Batalden bader i sol. Jeg må bare tilføye at jeg elsker den blåfargen som er på himmelen nå. Da vet jeg at våren er på vei!
Da vi kom hjem hadde vi egentlig tenkt å gå ned til sjøen og grille, men det skya fort over, dessverre, så jeg tok Malin med meg bort her og så grillet vi fort og gæli her. Og jada, det ble en engangsgrill
Og grillpølser. Ikke akkurat spennende, men greit nok for ei på snart 11!
I kveld skulle jeg ha gjort helt andre ting enn å sitte her, men sånn ble det nå i kveld. Heidi er her ettersom Nina er på dansegalla i Førde (jepp, skulle vært der), og katten er ikke helt fornøyd med besøket. Men det ser nå ut som Prinsen min har det godt her han ligger og passer på meg :-)

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Kjempefine bilder både her og i forrige innlegg. Hit MÅ jeg en gang.

Laila Anita sa...

Takk for det Elisabeth! Eli Kristin og jeg får ta deg med når du kommer til sommeren! :-)

Elisabeth sa...

Den er grei. Kommer i midten av juli!

Laila Anita sa...

hmm.... fare for at jeg er i Fræna da, men det ser vi når vi kommer så langt! :-)

Eli Kristin Magnussen sa...

Kjempeflotte bilder ja! Flink å få med jenta også du. Ungene mine er så opptatt med aktiviteter og venner i helgene at jeg går stort sett alene. Skal få tatt dem med i løpet av tursesongen, tror nok de vil like det ja ;) De to eldste er hos pappa'n sin i påsken, så det blir nok jeg som stikker til fjells alene når jeg øyner en mulighet. Snakk om rekreasjon gitt! ;)

God påske og ha en herlig tur til Eikefjordstøylen med Anita og jentene i morgen!

Laila Anita sa...

Takk for det Eli Kristin! Joda, Malin er stort sett grei å få med på tur, iallefall hvis jeg har noe å lokke med :-)

Ja det er helt klart rekreasjon å stikke til fjells! Jeg blir rett og slett deppa hvis det går for lenge mellom turene. Får se om vi får til noe sammen en gang, kjekt å gå flere sammen!

God påske til alle sammen som er innom her og kikker!