tirsdag 6. juli 2010

Slektstevne 3.juli


Så gikk turen til Fræna og slektstevne. Vi har ikke hatt slektstevne på 20 år så jeg gledet meg til å se slekta igjen. Vi dro oppover fredag etter at Astor var ferdig på jobb så det ble seint før vi var fremme. Så var det tidlig opp, for vi skulle i Malmefjorden klokka halv elleve lørdag. Før vi dro tok jeg bilde av kaka mamma laga, kjempeflott som vanlig!

På Vonheim var det allerede pyntet, og det var virkelig forseggjort!

Vi hadde busser som skulle ta oss til Røsta, hvor mine oldeforeldre bodde, og til kirka, der vi hadde en liten seanse før vi dro tilbake til Malmefjorden. Karin var det første oldebarnet i slekta og la på blomster på grava.

Malin ble mye opptatt med de små, noe sikkert foreldrene satte pris på :-)

Her er hun med Ailin på fanget og Lucas og Fredrik på gulvet.

Ailin var i godt humør hele dagen!

Malin og Lucas

Fredrik og Ailin

Middagen var det Roger som stod for. Roger er min tremenning og vi gikk sammen i 9 år på skolen. Det er vel som han sa "ikke mange som trodde jeg skulle bli lærer", er nok litt sant i det. Mange som forandrer seg! Veldig god mat iallefall!

Etter middagen samlet vi hele hurven på tribunen utenfor. Ikke så godt å få alle til å se på fotografen samtidig men dette ble ikke så ille

Astor, meg og Malin på fotballbanen jeg har spilt mange fotballkamper på!

Mange husket jeg igjen, noen ikke. Ann Kristin, til høyre her på bildet, ble jeg kjent med på forrige slektstevne, men vi har ikke hatt kontakt i mellomtiden. Veldig kjekt å treffe henne igjen, nå satser vi på å holde kontakten på facebook!

Disse to karene var jeg mye sammen med da jeg var mindre (mye mindre) Finn bodde i nabohuset inntil de flyttet til Stryn, mens Tor bodde på Røsta. Begge mine tremenninger og året yngre enn meg (vel... det er vel snakk om en og fire måneder :-))


Det ble mye dansing utpå kvelden og Astor prøvde å lære Malin litt.

Rolf var også ivrig på dansegulvet!


Malin ville helst danse hele tiden, men det var ikke så mange unger igjen utpå natta så hun sleit med å få noen med seg. Til slutt var det Mareno som fikk gjennomgå!

Veldig kjekt å treffe slekta igjen! Håper det ikke blir 20 år til neste gang! Utfordrer "komiteen" til heller å lage enklere slektstreff oftere og så heller et større slektstevne med jevne mellomrom!

2 kommentarer:

Annette sa...

Hei! Kjempe flotte bilder! Jeg kunne ikke bli med denne gangen dessverre. Og vis du lurer på hvem jeg er så er jeg barnebarn av Ivar Hoem og datter av Hilde Iren Hoem. Kjekt å se at du blogger, for det gjør jeg også. Så du må bare ta turen innom min også =)

Laila Anita sa...

Hei Anette!

Joda, jeg vet hvem du er, jeg var veldig mye på Røsta i mine yngre dager (er ikke så lenge siden det da), så jeg følger med familien der (prøver iallefall). Har også vært innom bloggen din :-) Skal legge deg til her så jeg følger med deg! Håper du blir med neste gang!