onsdag 18. august 2010

Sist helg var en strålende helg. På torsdag feiret vi bursdagen til Henriette med familiebursdag borte hos moren hennes. Jeg hadde bakt kake og slik ble den :
På lørdag tok vi rett og slett fri fra oppussing og dro med seilbåten til Eikefjorden der det var Eikefjorddagene. Der var det mye som skjedde og publikumsrekord var det visst. Her kjører Kolbjørn Taklo rundt med unger.
På kvelden satt vi i båten og spiste reker før vi gikk bort i bussen "Rastlaus" for å treffe Unn og Inge. Kjempetrivelige folk vi har blitt kjent med i det siste. Etterpå var det dans i Langedalsbua med Spik Adel. Utrolig masse folk som viser at vi vil ha mer av dette! Kjempekjekt!!
Vi overnattet i båten og etter en relativt kort natt våknet vi til et fantastisk nydelig vær. Det skulle være regatta "Hovden Rundt" med start kl 12 fra byen, så vi måtte tidlig hjemover. Jeg kunne forsåvidt sove mens Astor kjørte båten, men jeg kunne ikke kaste bort dette nydelige været.
Det er mange steder man ikke ser når man kjører langs veien. Her er Grønnevika med et flott kaianlegg.
Og her er Leversundet. Fra veien ser man bare et hus, så jeg ble overrasket da det var flere der.
Gamleveien utenfor Sundafjellstunnelen har jeg aldri kjørt ettersom tunnelen kom før min tid her i byen. Veldig interessant å se!
Det var blikkstille utover så vi var litt spente på hvor mye seilevind det var.

Huset til Nina og Anne ligger begge fint til med utsikt mot sør. Artig å se det fra sjøen.
Brandsøya og Brandsøyåsen sett fra sør
Sånn omtrent midt på bildet bor vi!
Så var regattaen igang. Og vi ble ikke liggende fremst denne gangen heller :-) 6 båter deltok.

Etter at regattaen var ferdig bestemte vi oss for å prøve fiskelykken. Været var jo så nydelig at det hastet ikke akkurat med å dra hjem. Vi fisket så vi hadde godt med mat både på turen og til å grille på mandag. Denne luringen beit på også og vi lurte på hva det var. Da vi kom hjem fant vi ut at det var en Knurr, og at den har hvitt og nydelig godt kjøtt.... Det var jo da litt dumt at vi kastet den på sjøen igjen...

Meget spesielt utseende på denne!
Svanhild var i Eikefjorden på søndag for å kjører turer. Her er de på vei tilbake til byen.
Vi fant oss ei rolig vik og kokte fisken ombord. Brød og majones var allerede på plass så vi kunne bare lene oss tilbake og kose oss.En nydelig kveld rett og slett og en verdig avslutning på en fantastisk helg. Ikke langt hjemmefra men likevel så utrolig langt borte! Jeg kunne rett og slett ikke hatt det særlig bedre enn denne helgen!

Her er den nye bilen min, er så stolt av den :-))

En nydelig rose hadde dukket opp i hagen!Ingen kommentarer: