onsdag 8. juni 2011

Sangerstevne i Florø 3.-5.juni 2011

Denne helga har vi i Brandsøykoret arrangert sangerstevne for 14 kor (15 med oss) fra hele fylket + et kor fra Hordaland og to kor fra Møre og Romsdal. Det har vært mange møter og mange timer med jobbing, men vi har hatt mange flinke folk i koret som har jobbet veldig godt! Dette medførte at stevnet ble en suksess som vi håpet. Fredag skulle vi egentlig ha konsert i Paviljongen, men værmeldingen såg heller dårlig ut så vi flyttet inn på Haavebua. Det ble et trivelig arrangement, der korene var i sangstemning allerede før programmet startet. Vi serverte rømmegrøt og betasuppe. Etterpå var det dans med våre venner Helge og Norvald i Hæla i taket.

Jeg har ikke så mange bilder av oss fra helgen dessverre, men sånn blir det når man er så opptatt med andre ting. Her er det Malin som er fotograf!
Mannskoret Dovre fra Ålesund var raskt frempå og sjarmerte oss alle

Her er det Strandvik Blandakor fra Fusa som er i aksjon


Stårheim Blandakor var mange og hadde med seg sin dyktige dirigent som både spilte fiolin og piano og sang!

Sunnmørskoret Rovde Blandakor

På lørdag var det på`n igjen, og nå kom heldigvis sola frem. Etter å hatt regn i fire uker så gjorde det veldig godt, selv om temperaturen ikke helt var der. Vi fikk med oss Politimester Johan Brekke fremst i toget. Florø Hornmusikk var også med oss og de spilte hele veien!På vei ned til torget. Litt folk stod rundt om og ventet på oss og det var kjekt. Vi brukte altfor lite tid fra barneskolen ned til torget, så åpningen var nok litt for tidlig, men jeg håper ikke det var for mange som gikk glipp av den.Mange korister å plasere på torget, men det gikk sånn noenlunde greit

Ordfører Bente Frøyen Steindal ønsket velkommen til Florø!

Marianne Hoff fra Viksdalskoret ønsket velkommen på vegne av Norges Korforbund Sogn og Fjordane.

Videre gikk veien opp til stadion der vi skulle synge på åpningen av Florø Friidrettsfestival. Vi var veldig tidlig ute så det ble noe venting, men været var veldig fint så det gjorde ikke så mye. I tillegg kom vi med på Sportsrevyen søndag kveld og det var jo ekstra kjekt!Endelig er vi klare!

På lørdag ettermiddag var det profankonsert i Flora Samfunnshus, derifra har jeg dessverre ikke bilder. Her er vi kommet til søndag og en ny profankonsert. På bildet over har vi Hornindal Songlag.

Her er det Kyrkjebø Ungdomslags Songkor som er i aksjon, eneste Sognakoret.


Et av gjestekorene var Koriander fra Eikefjorden. Kjekt at vi fikk de med!

Viksdalskoret!

Naustdal Songlag


Deretter var det kirkekonsert og den ble ekstra lang ettersom alle korene var med. Selv om den ble lang så synes jeg det ble en fin og variert konsert.


En kjempehelg som vi er veldig fornøyde med, og det virker som de besøkende ble fornøyde også, iallefall etter hva som ble sagt.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så kjempefine bilder, Laila!:) Det ser ut som om dere hadde det kjempekoselig sangerstevne. I år skal sangerstevne arrangeres 16 - 18.06 på Strindheim i Trondheim. Koret vårt skal synge på avslutningskonserten 18.06. Jeg gleder meg kjempemasse!:)

Ønsker deg en kjempefin onsdags kveld!:)

Stor klem fra Toril

Laila Anita sa...

takk for det Toril! Skulle jo tatt mye flere bilder, men jeg var jo travelt opptatt med andre ting denne gangen. Men litt ble det da. Det var en kjempehelg. Håper stevnet på Strindheim blir like bra!

Klem :-)