søndag 26. februar 2012

søndag 26.februar - tur til Ålvora

Vi våknet til en nydelig dag og det var bare å komme seg ut på tur. Både meg og Malin sine tursko heiv jeg til vask i går og de var ikke blitt tørre, så noen trimtur var det ikke lurt å satse på. Det var ganske lite vind så det passet egentlig fint å dra på sjøen. Vi fant ut at vi skulle prøve ut den nye gjestehavna som Florø Småbåtforening har laget til på Ålvora.


Da vi ankom oppdaget vi at landgangen til flytebrygga hadde falt i sjøen. Men skulle vi komme oss på land var det bare en ting å gjøre: bruke handmakt å få den tilbake på plass!

Og vi fikk det til! Vet ikke om det er Dagmar som har vært på ferde, men iallefall så var ene fortøyningen revet tvers av!

Fint å rusle litt på land her og ved fjøre sjø så går det fint å leite etter spennende saker i fjæra. Nå var det flo, så det var bare Henriette som prøvde å vasse litt, med litt mindre hell....

Bilde tatt innerst i vågen i vest, her kan man gå rundt hele vågen og på fjære sjø er det antagelig ikke vann her i det hele tatt. Båten ligger til høyra for plattingen.

Ikke mange gjestene her i dag. Et lite tips: hva med å legge ut gjestebøker i disse havnene? Fint å se hvem som har vært på tur, hvilket vær det har vært etc...

Og selvfølgelig ble det pølser!

Vi spilte Uno også, men når man er seks spillere så tar det litt tid å bli ferdig, så vi ble litt kalde etterhvert. Men det var fint februarvær og stedet ligger lunt til nesten uansett fra hvilken retning vinden kommer fra så vi var der noen timer før det begynte å bli kaldt. Malin har antagelig forstuet foten så det ble ikke noe kjekk dag for henne, men jeg syntes det ble en rett så fin dag! Drar nok tilbake hit men først må vi utforske de to andre gjestehavnene i området!

4 kommentarer:

Christine sa...

Her var der masse koselige bilder. Åh det såg kjempekoselig ut.

Siv Anita sa...

Så fine bilder og så koselig det så ut!

Ingenting er bedre enn å være på tur!!!

Laila Anita sa...

tusen takk dere! Ja det var en koselig tur! Har som mål å komme oss ut de aller fleste søndagene, enten med eller uten unger. Vi holder på med oppussing, påbygging og har i tillegg stor hage men man trenger absolutt denne pausen, ikke minst for ungene sin del!

Laila Anita sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.