lørdag 14. mars 2009

Det første vårtegn i min (eh.. husvertens?) hage

I dag har det vært en nydelig vårdag her i Florø. Litt overskya i starten på dagen, men utover dagen har det vært blå himmel og sol. Sola varmet i tillegg! Jeg fant det første vårtegnet i hagen her ute. Håper på mange sånne fremover. Må bare si det, men sånne dager som i dag; sol, blå himmel, fjelltur og vår i lufta... det er det som redder meg! Jeg elsker våren!!! Men vi er dessverre bare kommet til mars, og det er vel en viss fare for at det kommer mer snø... NOT!!!

Jeg startet dagen ute på Puls med en times trening der. Så dro jeg hjem, fikk veden i hus, og saga i stykker juletreet fra jula 2007 (yes....). Så gikk Anita og jeg på Brandsøyåsen. Det gjorde vi også på onsdag men da var det ikke mye utsikt utover byen:
I dag må vi si det var mye flottere ja, selv om skodda låg uti havgapet. En nydelig tur, selv om jeg var godt sliten etter timen på Puls. Skulle gjerne hatt mange slike dager med masse trim!
Malin har vært i Førde i dag og spilt handballkamp og i dag vant de 4-3. Det var nok sikkert kjekt, er ikke så mange kampene de har vunnet akkurat. Nå er det å lage taco og sette seg i sofaen og se "Det store korslaget", som er et must for oss sangere.

4 kommentarer:

-Mitt lille rede- sa...

Så flink du er å trene! Og det føles veldig godt! Kjempefine bilder du viser. Ha ei fiiin uke! :-)

Klem fra Lene

Laila Anita sa...

Takk for det Lene!

Skulle vært mye flinkere til å trene da, egentlig.

Klem :-)

Eli Kristin Magnussen sa...

Flotte bilder fra flotte brandsøyåsen. Syns du og Anita har vært utrolig spreke :) Nyt helgen!!

Laila Anita sa...

Har stort sett kamera med meg når jeg går opp der. Er jo mange fine motiv, men lengter etter vår i fjellet og noe annet å ta bilde av ja :-) Jeg og Anita har en liten konkurranse gående om flest ganger på åsen og nå er hun heldigvis i Thailand så jeg kan rekke å ta henne igjen på antall ganger....
:-)