tirsdag 22. februar 2011

Sist helg dro vi på impuls til Bergen (iallefall nesten impuls, det ble bestemt helga før :-) ) I utgangspunktet så var det jo for å gjøre noe annet enn å være hjemme, og komme seg ut og koble av som kjærester. Men når jeg spurte Astor om vi skulle dra til Bergen så kom det bare; "ja, det er båtmesse!" Så... han var ikke så veldig sein å be nei. Vi dro inn på fredag etter jobb, rakk å sjekke inn på Hotel Terminus før vi stresset bort til Egon hvor vi hadde middagsavtale med broren til Astor, Otto, og hans fru Esma :-) En kjekk kveld!

Så kom lørdagen og etter en sein frokost så bar det ut til Arenum og båtmesse. Astor skulle bare se på seilbåter så vi greidde oss heldigvis med to timer, mot Otto sine seks.... Vi fant drømmebåten (over), den var bare så bra! Hadde pakket med en gang for tur! Men prisen passer nok ikke vår lommebok dessverre.
Mye fint å se både inne og ute!
Ettersom jeg ble med Astor på båtmessa så måtte han bli med på Ikea etterpå :-) Nå ble ikke turen på Ikea like lang som turen på båtmessa så jeg tror han overlevde :-)
Etter litt avslapping på hotellet så var det middag på Fridays sammen med Otto og Esma, Esma sin sønn Emir, og hans kjæreste Malene. Veldig koselig og topp mat!


Min absolutte favoritt! Quesadilla! Nydelig godt!
Søndag våknet vi til strålende sol fra skyfri himmel og da var det bare å komme seg ut på tur! Jeg hadde ikke vært på Fløyen på mange år, så jeg hadde lyst opp der. Det var jo absolutt vær til det!
Det var utrolig mye folk som skulle opp der så det ble fort lange køer. Vi var heldige som ble stående bare en halv time i kø, det var mange som gikk etterhvert. Stakkars de med små barn...

Det er vel egentlig ikke så mye man trenger å si om bildene, de taler for seg!


Nede til venstre, ved siden av togstasjonen bodde vi :-)


Restauranten på toppen. Jeg SKULLE ha en kopp kakao, og det luktet jo deilig vaffel.... Men det ble en dyr affære! Her måtte man spise med andakt ja!


Og så var vi så heldige at Trollfjord kom seilende inn til havn!
En fantastisk avslutning på en fantastisk helg!

1 kommentar:

lind-design sa...

Begivenhetsrik helg ser dette ut til å ha vært,