mandag 8. april 2013

Hage

 I går var det inspirasjonsmøte i hagelaget her i Florø med Jostein Kjøsnes som foredragsholder. Det var veldig inspirerende og jeg fikk lyst til å jobbe i hagen med en gang. Men det var sent på kvelden før det var ferdig så det fikk nok vente! Men i dag var det bare å komme seg ut, etter at jeg hadde ordnet diverse på vårt nye bad i kjelleren (blogginnlegg kommer når det er helt ferdig!) og vært en tur i byen. 


Denne busken har irritert meg i lang tid, for den er så vid og det er umulig å komme rundt den for å luke. Så jeg tok hagesaksa og gikk løs på den. Da Astor kom hjem var den ikke mye pen akkurat :-) 


Og det ble jo en helt annen hage!! Gleder meg til det kommer litt blomster her da så ser det straks litt penere ut. Og så må jeg hive ut litt sterilansåpe slik at hjorten holder seg borte fra tulipanene mine! Jeg har liljekonvall et annet sted i hagen som vi må flytte på når vi skal bygge på og de har jeg tenkt å flytte opp hit for her kan de få spre seg! (håper nemlig da at de tar knekken på skvalderkålen!)


Her er huset vårt i 2011, omtrent på samme tid som nå:


Og slik ser det ut pr april 2013! Litt forandring har det vært. Huset er ikke større, det er bare bildet som er tatt nærmere :-) Har en del å rydde før vi er klar for konfirmasjonshelg om litt over to uker, og det må vi få gjort denne uken ser det ut til, for til helgen kommer det regn og da får vi vel igjen for tørken vi har hatt i månedsvis!

Må ta med at Astor nektet å ha rødt hus, pga fargen på taket, men etter litt overtaling ble det slik likevel og jeg er iallefall kjempefornøyd med fargen! Og det tror jeg nok han er også :-)

2 kommentarer:

Liv sa...

Takk for titten på bloggen din :-)
Ha ein fin dag !

Laila Anita sa...

Takk for det! Ha en fin dag du også!