mandag 24. mars 2014

Gapahuken

I går skulle vi bevise (for oss selv) at det ikke finnes dårlig vær for tur. Det har vært regn i flere dager nå og det er ganske vått i terrenget. I går skulle det bli litt lettere vær før det skulle gå over til sol i dag. Regnet ville ikke helt slippe taket, men vi startet likevel. Vi møtte Anna og Leszek, Vera og Mohammed i Mekevika. Det er mye skog langs denne løypa så vi fikk litt ly for regnet. Det ble litt snøføre (og slaps) så det var til tider veldig glatt. Det er mye røtter på stien og de er svært glatte nå. Også inne ved gapahuken var det veldig vått, men vi tente bål så vi etterhvert fikk varmen i oss. Her inne finner man både ved, sag og øks, så det er en enkel sak å fyre i bålet. Det eneste man må tenke på er å ta med vann til slukking. I går var det nok snø til at vi brukte den til slukke med.Her er Anna, Mohammed og Leszek


Røyken tok ikke helt hensyn til hvor vi satt, men av og til vet man om løsninger for såre øyne!


Meg og Henriette


Vi grilla pølser og varma noen polske boller (sorry Anna, husker ikke navnet)


Anna og Astor


Litt anna snadder hadde vi også med


Da vi skulle slukke bålet såg det nesten ut som om vi satte fyr på gapahuken. 


Det var litt vått og glatt å gå og vi var nervøse for returen (spesielt bratta), men det gikk bra med god hjelp fra hverandre!


Det er ikke lenge siden disse to "små" ikke ville være med på tur, verken på det ene eller andre. Men vi har vært standhaftige og nå er de så fornøyde med å få være med. Det er kjekt for oss voksne. Nå gleder vi oss bare til at våren kommer slik at vi kan ta i bruke båten som vi ikke har vært på tur med siden oktober!

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Godt å komme seg ut på tur, nå er det heldigvis meldt sol her oppe :)

Laila Anita sa...

ja det er veldig godt med litt fjell-luft. Har kommet godt i gang i år, håper det fortsetter slik!

Laila Anita sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Laila Anita sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.