fredag 25. september 2015

Egina - Athen - Florø 7. og siste etappe

Egentlig skal man levere tilbake båten i Athen fredag kveld, men vi hadde fått til en god avtale og kunne levere den lørdag hvis vi leverte den før kl. 09. Så da var det bare å stå opp kl. 06 for å rekke tilbake. Det var egentlig bare guttene som "måtte" stå opp, men de fleste var nok veldig ivrige på å se soloppgangen.

Og vi fikk det akkurat slik vi var lovet!Bak fra venstre: Astor, Anne, Laila, Kåre, Bjørg og Øystein
Fremme fra venstre; Else, Torild og Signe

Tusen takk for en kjempefin tur alle sammen! Dere er en fantastisk gjeng å være på tur sammen med!
Ønsker dere hjertlig velkommen til seiling i Florø :-) Fendergirls klare til arbeid Da vi ankom Alimos fulgte vi en gjeng til stranda og så gikk vi opp til Katia for å hente kofferten vi hadde stående der. Måtte ta litt bilder av fortauene, for disse var ikke laget til å gå på, stort sett måtte vi gå midt i veien. Disse fortauene var ikke de værste. Trafikken rundt Alimos var nesten umulig. Først måtte man komme seg over det ene feltet før man måtte vente i det neste feltet. Og det var ikke snakk om at det endret seg fra rødt til grønt så veldig ofte.... 


Vi hadde noen timer på oss før bussen skulle ta oss til flyplassen så vi ble altså på stranden i mellomtiden. Ble litt bading, soling og massasje.

Bussen tok oss til flyplassen hvor Astor og jeg tok avskjed med alle disse folkene vi hadde vært på tur med. Vi skulle overnatte en natt til før avgang tilbake til Norge. Vi skulle leie hos Elena og hennes sønn plukket oss opp på flyplassen. Vi skulle bo i Artemida som egentlig ligger like ved flyplassen, men det var et stykke å kjøre. Likevel kortere enn om vi hadde bodd i selve Athen. Leiligheten var helt grei, men for å være "helt ny" så var ikke det helt sant.


Det blåste litt mer her på østkysten så det var god luft og vi sov godt
Vi visste det ikke var allverden å se i denne byen, men vi ville nå gå en runde likevel


Om noen lurer på om de skal dra hit; ja gjør det hvis du trenger en overnatting i forbindelse med flyreise. Men om du lurer på om du skal feriere her; nei det gjør du ikke.

Dette var en spøkelsesby.... annahver butikk var nedlagt. Visstnok fordi det var åpnet mange nye større senter i nærheten av flyplassen.


Vi fant oss en restaurant helt i sjøkanten hvor vi skulle bare være to den siste kvelden vår i Hellas for denne gang. For første gang på turen hadde vi litt ståpels fordi det ble litt kaldt etterhvert, og fordi vi satt unormalt lenge og ventet på middagen. Her var det ikke mye service nei!  
Så var det takk og farvel for denne gangen! Dette er en øy som heter Kavalliani. Ble litt nysgjerrig på hva de driver med her 


Og vips så var på Hemsedalsfjellet i høstfargerDet var en utrolig flott tur over fjellet, i et nydelig høstværOg da vi kom til fergekaia på Fodnes kom Atløy forbi (lokal veteranbåt for de som ikke er fra Florø), så da følte vi at vi var hjemme!Ingen kommentarer: