torsdag 26. februar 2009

Onsdag i vinterferien

Året 1990/1991 gikk jeg på Rauma Folkehøgskole i Molde. Jeg ante rett og slett ikke hva jeg skulle gjøre videre og valgte å ta et "friår". Dette er mange år siden, noen har jeg kontakt med fortsatt, mens noen har jeg først funnet igjen gjennom Facebook de senere årene. I går onsdag så avtalte jeg møte med Mona, som jeg fikk kontakt med for en måned siden. Hun bor i Gaupne, altså i samme fylke som meg, og er gift med en kar fra Malmefjorden, altså samme kommune som jeg er fra. Så vi hadde mye felles, og ettersom vi plutselig var i Fræna begge to så fant vi ut at vi måtte møtes. I tillegg kom Solfrid, som jeg har hatt kontakt med hele tiden og som er ei venninne. Det var et kjekt møte! Og kanskje ikke 18 år til neste gang??
Da jeg kom tilbake fra treffet var det klart for middag og denne dagen var det potetball som stod på menyen. Jeg har ikke spist det på mange år, så det var midt i blinken for meg! Nam nam...

Vi hentet Leah i barnehagen, i tillegg kom Silje, og etterhvert kom Tommy og Kim Atle, Monica og Elias. Så her var det full rulle et lite øyeblikk. Var ikke så enkelt å få seg fem minutter på sofaen, selv om jeg greidde det :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Ronny Sannes i Larvik (nevlunghavn) planlegger fest i molde i juni 2010 for oss som gikk skoleåret 1990-91 ved Rauma!

Ring han