mandag 16. januar 2012

Øvingshelg med koret

I helgen har vi hatt øvingshelg med koret, med innleid dirigent. Det er lenge siden vi har hatt noe sånt, hvis vi noen gang har hatt øvingshelg med ekstern dirigent. Tore Mortensen fra Hamar er en særdeles dyktig kar, og vi fikk både sunget mye og vi fikk trimmet lattermusklene. Vi øvde stort sett på Theodorakis, men da vi skjønte at han var en kløpper på opera også så øvde vi litt til konserten vi skal være med på 15.februar. Han var til meget god hjelp der!


Vi hadde en meget trivelig helg og jeg håper koristene får lyst på flere slike helger! Dette ga iallefall mersmak for min del!

og Tore hadde heller ikke noe imot å komme tilbake til Florø virket det som!


Nå er vi igang med en ny uke etter en meget travel helg. I tillegg til øvingshelg med koret deltok nemlig Astor og jeg på swingkurs fredag kveld og lørdag ettermiddag. Så jeg er ganske sliten etter helgen, kanskje mest psykisk... det tar på å lære så mye på en helg! Var flink med trening også forrige uke:

mandag: 1 time på Puls
tirsdag: ingen trening
onsdag: bassengtrening, 1 time
torsdag: bassengtrening, 1 time
fredag: swingkurs 2 timer
lørdag: swingkurs 2 timer

En ganske så variert uke rett og slett. I dag er det på`n igjen med ellipse og tredemølle!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det er bare kjempeherlig med en slik øvingshelg med koret hvor man får innputt og masse gode tips og råd. Det medfører i hvert fall at koret hvor min kjære og jeg synger i blir ennå mer ivrig!:)

Hørtes ut som en travel, men kjempekoselig helg dere har hatt!:)

Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei riktig fin og god uke!:)

Klem fra Toril

Laila Anita sa...

ja det er veldig inspirerende å ha øvingshelg. Håper det hjalp på hos oss iallefall!

Ha en fin uke du også Toril!