mandag 16. mars 2015

tur til Uradalen

Denne helga dro vi til Uradalen igjen. Båten ligger fortsatt i på verksted i Seljestokken så Astor måtte opp å se hvordan det gikk med den. Ettersom det var meldt strålende vær ville vi benytte sjansen til en hyttetur i samme slengen. Vi dro opp tidlig lørdag slik at vi skulle ha hele lørdagen der. 


Utsikten fra utedoen :-)


Solstolene kom raskt på plass og jeg kosa meg i sola mens Astor sjekket ut båten. Jeg kan godt sitte i solveggen hjemme også, men her kan man virkelig senke skuldrene. Det er jo ikke så mye annet å gjøre...


Da Astor kom tilbake tenkte vi å rusle en tur oppover dalen. Vi tok også med oss utstyr til å steke pannekake/svele oppe ved det øverste vannet. 


Men da vi kom til elva (etter 100 meter) så var brua borte!! Vi har ikke gått her før så vi vet ikke hvor brua egentlig skulle være, men uansett var den borte :-(Så da gikk vi en liten omvei for å komme oss på den andre siden av vannet. En del vått men det hjelper med gode sko. Vi fant en fin plass å fyre opp stormkjøkkenet. Dessverre hadde jeg glemt smør så det ble en mislykket affære.  

Et svanepar holdt oss med selskap. 
Her har det også engang vært en bro men også her var den borte.


Søndagen tenkte vi å gå på fjellet og kanskje kunne vi rekke Guleskarnipa som ligger midt i bildet?


Vi gikk tilbake til hytta og prøvde oss på pannekake/svelesteking der i stedet. Ikke verdens beste men med litt tålmod så ble de iallefall stekte.


Sola går ned litt tidlig oppe ved hytta så da tenkte vi å gå oss en tur, kanskje fant vi solnedgangen? 


Idyll ved Uravatnet
Trær kan også være glade i hverandre!


Vi skjønte at vi måtte ta bilen fatt for å finne riktig sted for solnedgangen. Og her ved Solberg fant vi det perfekte sted!


Sola gikk ned mellom Store Batalden og Hovden


Ettersom kvelden var så fin så var det bare å kle godt på seg og gjøre seg klar for en utekveld. 


Grilling av innbakt pizza. Det var en nydelig kveld med en fantastisk stjernehimmel der ute i mørket. Men temperaturen låg på rundt null, så det ble fort kaldt å sitte i ro. Vi gikk inn i hytta for å få i oss varmen og da kom trøttheten også, så litt over kl 22 sov vi... 


Søndag gikk turen til fjells. Dette kommer i et nytt innlegg. Da vi kom tilbake fra turen var det på nytt grilling før hjemreise.


Nydelig god pizza!


Ingen kommentarer: