lørdag 21. februar 2015

Tur til Seljestokken

I dag var planen å kjøre opp til Seljestokken for å sjekke hvordan det går med båten vår som er på verksted etter "påseilingen" i høst. Været skulle være noenlunde så vi tok på oss turklær i tilfelle det skulle være godt nok vær til å gå seg en tur. Da vi stod opp sludda det så vi lurte litt på hva skulle gjøre, men vi bestemte oss for at været var greit nok. Vel..... da vi nærmet oss Norddalsfjordbrua så angret nok sjåføren litt... og det ble ikke det slag bedre opp mot Magnhildskaret. 


Det var et veldig markert skille i fjellet i dag. Fra Myklebust var det greit føre, men så et stykke ut mot Botnane var det igjen slapseføre. 


Her er stakkars båten vår :-( Håper den blir fort ferdig, jeg er sååå klar for sjøen! 


                        

Jobben til Astor har ei lita hytte + gapahuk like i nærheten så vi tenkte å stikke innom der og spise. Ingen av oss hadde vært der før så vi visste ikke helt hva vi fant. Men her var det jo kjempekoselig! Ei lita hytta, gapahuk og utedo! Så her kosa vi oss med grilla karbonader og varm kakao. Surt vær, men i gapahuken var det fint å sitte! 



Ikke store hytta men grei nok for en dag eller to. Utedoen til høyre (ikke den grønne og hvite :-) )


Ute kan man nesten lage hva som helst av mat, alt er godt! 



Utsikten fra plassen






I dag var det veldig vått og det var opphold kun en kort stund, så det ble ikke noe trimtur på oss, men her er det nok fint å gå innover når været er litt bedre!



Så var det bare å starte hjemreisen, heldigvis var det stort sett bedre veier, bortsett fra ned fra Magnhildskaret, der gikk det i saaaakte tempo.. Kjempefin tur. Hit skal vi nok tilbake, før båtsesongen :-)



Ingen kommentarer: