søndag 19. april 2015

Frisk luft!

Denne helga var det meldt fint vær og i tillegg var det sagt at vi kunne hente båten. Fredag ble dette endret på, de trengte helga til å gjøre seg ferdig, men vi valgte likevel å dra på hytta i Uradalen. Ungene hadde lyst på også lyst på hyttetur så da var det en enkel sak. Da vi kom opp der måtte vi ta oss en liten rusletur opp skogsveien før mat. Det er ekstra fint å gå opp der på kveldstid for da har vi kveldssola. 


Ingen tur på Guleskarnipa denne dagen! Så utrolig godt det er med mat når man har gått seg en tur. Ungene grillet burgere mens vi voksne spiste reker. Sola går dessverre ned tidlig i Uradalen og det blir fort kaldt. Ekstra kaldt på fingrene ble det ettersom rekene ikke var helt tint enda....  

Etter mat var det på tide med en runde pilkast. Til slutt var det så mørkt at vi verken såg pilene eller hvor vi kasta. Siden vi er "langt inni skogen" så blir det en knall stjernehimmel der. Men denne kvelden tok det veldig lang tid før det ble skikkelig mørkt. Det ble også sagt at det skulle være nordlys denne natta, så vi ventet og ventet... men dengang ei, det var ikke noe å se. (ekstra surt da vi såg bilder fra Florø med nordlys...) 


Lørdag hadde vi en runde med badminton før vi tok oss en tur på verftet for å se til båten. Den er nå kommet på sjøen, men det er en del ting igjen å gjøre.
En liten piknik litt nord for Botnane (Hovden i bakgrunnen)


En gang er det noen som har hatt arbeidslyst her. Kanskje en historie bak denne?


På vei hjem stoppet vi i Haukå og skulle gå opp til Haukåstøylen. Der traff vi på dette trollet! 
Sånn fin vei hele veien opp til stølen. Det var folk på hytta der oppe så vi gikk ned igjen til vannet og tok nista der (føltes som vi bare spiste denne dagen...)
Utsikt i retning Florø


Da vi kom hjem var det bare å løpe gjennom dusjen før vi skulle på tensingkonsert, hvor Malin er med. 


Det var en kjekk konsert og etterpå var det kaffe, kaker og pizza :-) (mer mat...) 


Så kom søndagen med et fantastisk vær og en nydelig temperatur. Vi hadde avtalt tur til gapahuken med Nina og Kjell Arne. Det ble en fin tur på en fin dag. 


I gapahuken grillet vi pølser og kosa oss.  

En kjempefin helg er straks over. Sitter og ser ut på sjøen og tenker at jeg gjerne skulle vært på båttur i dag. Men det får vi ta igjen når båten er klar for det. I stedet sitter vi og planlegger hagen.... 

Ingen kommentarer: