mandag 24. august 2015

Åpen gård og tur på Ålvora

Gårsdagen ble en ny hærlig sommerdag. Nå er alle kalde regnværsdager glemt! 

Først tok vi med oss Abdi og Zakaria på åpen går på Krokane Gård. Det måtte vi nesten få med oss ettersom vi er nesten nærmeste nabo. Zakaria fikk mate hesten, noe som var veldig populært.


Krokane GårdDet var stort sett vindstille så vi fant ut at det var bedre å være på sjøen. Astor hentet båten (som har ligget i gjestebrygga i byen i tre døgn og utlånt til en romsdaling og tre spanjoler. Vi stod klare i Furuholmen. Nå var det broren til Zakaria, Hamza, som fikk være med på tur. 


Og han brydde seg ikke om det kalde vannet


Idylliske Ålvora


Først grillet vi burgere, før vi spiste rumensk kake, som Cristina hadde laget (NAM) og vafler.


På hjemturen skulle vi prøve fiskelykken 


Cristina ville også prøve 


Og Hamza fikk prøveVi fikk til sammen 13 makreller, og jeg fikk en STOR lyr :-) Så nå blir det makrell til middag i dag og så blir det nok blandaball i morra eller onsdag, til stor glede blandt ungene (NOT...) 


Cristina jobber med fisk i Romania


og prøvde å forklare Henriette litt forskjellig om makrellen, ikke akkurat til stor begeistring :-)


En fantastisk dag på sjøen. Det ser ut til å bli slikt vær i dag også, før det snur litt. Så det er bare å nyte det!

1 kommentar:

Naomi Chelsea sa...

Thank you for giving posts and articles were very amazing. I really liked as a part of the article. With a nice and interesting topics. Has helped a lot of people who do not challenge things people should know. You need more publicize this because many people. Who know about it very few people know this. Success for you....!!!