lørdag 17. januar 2009

Brandsøyåsen, andre tur 2009

I dag hadde jeg bestemt meg før jeg stod opp at det skulle bli tur på Brandsøyåsen. Det blåste bra, men det var opphold og INGEN grunn til å la være å gå tur. Malin er stort sett grei å få med men av og til kan det også være litt vanskelig, så derfor lovte jeg henne premie om hun greier 20 ganger i løpet av året. Det burde ikke være noen umulighet for henne. Så i dag var det ikke noe problem å få henne med. Vi hentet Heidi som var over seg av lykke for å bli med på tur.


Det blåste som sagt veldig godt, men i første delen av turen så ligger veien i le og vi merket ikke vinden før vi begynte å nærme oss toppen. Heldigvis blåste det riktig vei så vi fikk vinden i ryggen siste stykket. Det gikk utrolig greit å komme seg opp i dag og vi brukte bare halvtimen.


Det var litt kaldt på toppen også, så appelsinene vi hadde med forble i sekken. Det var bare å få tatt litt bilder og så traske ned igjen.
Det er slettes ikke mye snø i fjellene rundt her.


Uti havet blåser det godt!


Ikke skiføre på Terdalskeipen og Klauvekeipen heller

Da vi var kommet litt nedi bakken dukket sola opp også. Men dessverre så gikk vi på feil side av åsen så vi såg ikke sola selv.


Var ikke mye som minnet om vinter nei. Med flere varmegrader, ikke en snøflekk og glimt av sol kunne det like gjerne vært i april.


Planen var å sette oss ned på en benk litt lengre nede og spise appelsiner, men jeg var litt våt av svette så vi fant ut at vi skulle ta appelsinene hjemme.
En ensom furu


Og noen av trærne på turen har nok sett sine beste dager. Lurer egentlig litt på hva som har skjedd med disse...

En kjempefin tur egentlig. Det er så godt å gå på tørr asfalt, så det er bare å benytte seg av det før snøen kommer igjen. Nå har Malin dratt bort til Jenny på overnatting og jeg skal kose meg med tacorester fra i går og tv!

3 kommentarer:

Storjord sa...

Hei - tenkte jeg skulle kikke innom bloggen din og se om det var noe nytt. Nesten så jeg fikk lyst på tur når jeg leste om turen deres. Noe å tenke på til neste helg når jeg har fri. Hvis du har lyst kan du kikke innom min nye blogg: www.banehaugen.blogspot.com Vet ikke enda hva den blir til. Får se etterhvert. Fortsatt god helg!
May-Britt

Lanita sa...

Så kjekt da :-)

Jeg har vært på to trimturer denne helgen og det har vært utrolig deilig. Kunne tenkt meg en litt lenger tur i dag, men det får holde.

Anonym sa...

成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖