mandag 21. april 2008

Eikefjordstøylen tur 2

Ja da ble det en tur til på Eikefjordstøylen dag da :-) Det har vært et strålende vær fortsatt og jeg kunne rett og slett ikke la være. Man skal ikke lære ungene at man kan skulke, men hvis Malin skulle gått på musikkskolen klokka 19 i kveld så hadde det "ødelagt" hele kvelden. Da hadde vi ikke kunne gå verken før eller etter. Så vi dro i Eikefjorden klokka seks, hentet Ulf og ungene og dro så til fjells. Tempoet ble noe høyere enn i går, så vi brukte et kvarter kortere tid enn i går. Svetten rant i solsteika, men det er jo godt også da! Og den utsikten som er der oppe er virkelig verdt det! Det var veldig vått i dag, så den store snøsmeltingen er i full gang. Men med godt fottøy så gikk det bra. Tror Heidi også var veldig fornøyd med turen. Ungene hadde også en fin tur, og lekte litt på støylen.
Nå blir det en dag fri, i morgen drar jeg nemlig til Oslo og skal være med piffen ombord på Independence of the seas, the nyeste og største cruiseskipet til Royal Caribbean. Her blir det masse god mat og god drikke :-) Og sikkert masse kjendiser :-)

2 kommentarer:

Gerd, p, sa...

Hei laila !sprek du ser eg .Du er hedig som får komme ombord i verden størte cruisekip,såg det på T .V.en ein dag, litt av eit skip.

Laila Anita sa...

Ja nå har jeg lagt inn bilder fra cruiset! Sprek ja :-) Prøver iallefall!