onsdag 16. april 2008

To turer i dag :-)


En ny flott dag her i Florø. Det er kaldt på natta, men sola har begynt å varme på dagen. Gikk på Brandsøyåsen halv ni i morrest med Heidi etter å ha fått Malin til skolen. Utrolig fint og stille å gå tidlig på morgenen. Hører bare fuglene... og ja.. meg som peser opp bakkene :-)På jobb har det begynt å roe seg ned litt nå, det har vært et pes siden nyttår. Det har jo nesten tatt knekken på oss, så det er godt med roligere dager. Jeg kjørte på jobb i dag og stoppet i Eikefjorden for å gå tur med Ulf. Var jo ikke der før halv ni, men det er jo lyst til langt på kveld nå, så det var ikke noe problem å gå tur.Månen vokser og det var en nydelig kveld. Vi gikk opp mot Hovlandstøylen, men visste at vi ikke rakk helt opp før mørket satte inn, så vi gikk ned igjen der Hovlandstøylen Opp bruker å gå. Da ble det en runde istedet for at vi gikk opp og ned igjen samme vei. Med to turer i dag bør jeg være fornøyd :-) I morgen skal føttene få hvile, da er det jo korøving. Men fineværet ser ut til å vedvare så da blir det nok noen turer i helga!Nei, i morgen er det tidlig opp, så det er vel bare å komme seg i dusjen og i senga!

2 kommentarer:

Grete sa...

Trøste meg som du går på tur! Tenk om det hadde kunne smittet over på meg også , men føles nesten som jeg er vaksinert mot slikt, hihi.
Ha en fortsatt fin dag !

Laila Anita sa...

Hehe... har vært en rolig dag i dag da, godt med litt hvile også. Men i morgen er det på Brandsøyåsen igjen, med Malin. Må jo bare utnytte fineværet!