fredag 18. april 2008

Endelig helg!


Fikk ikke ting til å fungere her inne i går så det ble ikke noe tekst fra meg da dessverre. Ikke det at det skjedde så veldig mye... Bare et fantastisk nydelig vær, så utrolig deilig å kunne sette seg ut i solveggen etter jobb.

Her blir min faste uteplass utover sommeren. Sørvendt og ikke innsyn i det hele tatt!

Utsikten sørover! Helt fantastisk beliggenhet! Kunne vært foruten disse strømlinjene for det ødelegger jo alle bildene... Her har jeg sola fra den står opp om morgenen til langt på kvelden. Er spent på hvor lenge jeg har den midtsommers.

Her ser dere Brandsøyåsen som jeg går opp på et par -tre ganger i uken. Helt øverst i feltet opp mot åsen holder Malin og familien på å bygge hus. Her er det asfaltvei opp (tv-mast på toppen) og mange stier å velge i. Ganske mye bakker på asfalten, kanskje finest å gå fra Torvmyrane.


I dag tok jeg med meg Malin og Heidi og gikk på Brandsøyåsen fra Torvmyrane. Blåste litt i starten, men sola varmet godt i bakkene. Ikke så veldig mye folk å se en fredag ettermiddag, det blir nok mer folk i morgen.


Her er Malin på toppen. Bak Malin kan man skimte Heidi. Tror det er eneste bikkja jeg vet om som ikke liker fotografering. Hun liker rett og slett ikke når vi knipser.

Nok en nydelig dag! Bare helt fantastisk vær! Sånne dager vil vi ha mange av!

1 kommentar:

Anonym sa...

Bloggen din er jo kjempefin jo!:) Kommer til å legge linken til bloggen inn på bloggene mine!:) Flotte bilder har du også!:) Ha en flott dag:) Klem Toril